ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ

 
 
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ
LignariuS  | Εμπόριο Ξυλείας Δράμα


Ένας από τους πιο οικονομικούς τρόπους θέρμανσης είναι το τζάκι και οι ξυλόσομπες. Το μυστικό όμως για να έχετε μια καλή φωτιά που θα σας προσφέρει άφθονη ζεστασιά στο χώρο σας είναι να προμηθευτείτε ξύλα κομμένα στο κατάλληλο μέγεθος και με το σωστό ποσοστό υγρασίας.

Γι’ αυτό και η επιχείρησή μας “LignariuS” η οποία βρίσκεται στην Προσοτσάνη Δράμας, φροντίζει όλα τα καυσόξυλα που σας προσφέρει να είναι πάντα στεγνά, ξερά και κομμένα στο κατάλληλο μέγεθος ώστε να αποτελούν ιδανική επιλογή για τζάκια, σόμπες και ξυλολέβητες.

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε καυσόξυλα οξιάς και δρυός τα οποία στεγάζονται και στοιβάζονται στις εγκαταστάσεις μας προκειμένου να μη μαζεύουν υγρασία και να διανέμονται στους πελάτες μας το ταχύτερο δυνατό. 
 

 


 

 
 
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΟΞΙΑΣ

Τα καυσόξυλα της οξιάς ανάβουν πολύ εύκολα όμως καίγονται και γρήγορα. Δίνουν δυνατή φλόγα που όμως δεν διαρκεί αρκετά για αυτό και αποτελούν ιδανική επιλογή για προσάναμμα και για να ξεκινήσετε τη φωτιά στο τζάκι σας.
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 
 
 
 
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΔΡΥΟΣ

Τα καυσόξυλα δρυός προέρχονται από τη γνωστή σε όλους μας βελανιδιά. Είναι από τα πιο περιζήτητα καυσόξυλα γιατί δημιουργούν ωραία φλόγα, έχουν μεγάλο βάρος, καίγονται με ήρεμη και μακριά φλόγα.
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 
 

 


 

Τα καυσόξυλα που θα παραλάβετε από εμάς είναι Ελληνικά, εξαιρετικά αποδοτικά και τέλειας ποιότητας, ενώ αναλαμβάνουμε την δωρεάν μεταφορά στο χώρο σας εξυπηρετώντας την Δράμα, όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό κατόπιν συνεννόησης.
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε
μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.