ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
LIGNARIUS
Εμπόριο Ξυλείας Δράμα


Η επιχείρησή μας “LignariuS” η οποία βρίσκεται στην Δράμα και πιό συγκεκριμένα στην Προσοτσάνη, δραστηριοποιείται με το εμπόριο ξυλείας καθώς και με το εμπόριο καυσόξυλων, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε τα ιδανική καυσόξυλα για την θέρμανση του χώρου σας καθώς και προϊόντα ξυλείας όπως κολώνες ΔΕΗ, τάκους ξυλείας για αυτοκινητιστές, ξύλινες παλέτες και χρηστή ξυλεία για οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις εμπορευόμαστε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ξυλείας τα οποία προσαρμόζουμε μέσω της τεχνογνωσίας και του εξοπλισμού μας στα δικά σας δεδομένα και ανάγκες.
 

 


 

 
 
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ


Η επένδυσή μας στον κατάλληλο εξοπλισμό μας επιτρέπει κοπές που θα διευκολύνουν σε μεγάλο βαθμό τη χρήση και την επεξεργασία των ξύλων. Χάρη στην εμπειρία μας στο χώρο της επεξεργασίας της ξυλείας μπορούμε να δημιουργήσουμε τα ιδανικά προϊόντα που μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Με όπλα μας την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και την άψογη εξυπηρέτηση, κινούμαστε στην αγορά της εμπορίας ξυλείας με στόχο την καλύτερη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών κάθε πελάτη.

Όλα μας τα προϊόντα  αποστέλλονται με δικά μας φορτηγά σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να ακούσεις τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική αγορά.
 
 
 
 
 
Απευθυνθείτε στους ειδικούς της “LignariuS” για να σας συμβουλέψουν με το λεπτομερέστερο τρόπο για κάθε σχετικό ζήτημα.
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε
μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.